Wie ben ik?

Mijn naam is Dick Roemeling. Na de afronding van mijn studie fiscaal recht aan de universiteit ben ik begonnen als belastingadviseur. Met 20 jaar ervaring in de advisering van het Midden- en Kleinbedrijf en in de BTW praktijk kan ik u goed helpen bij uw fiscale vragen. Graag ben ik u behulpzaam bij het nakomen van uw fiscale verplichtingen. Verder zoek ik voor u manieren om te komen tot een optimale besparing van belastingen. Denkt u maar aan het aanvragen van fiscale subsidies of aan de juiste rechtsvorm voor uw bedrijf (eenmanszaak, vennootschap onder firma of B.V.). Nu, maar vooral ook met het oog op uw toekomst! In de fiscale wereld heb ik een goed netwerk opgebouwd en sta ik als een goede en betrouwbare adviseur bekend. Ik ben lid van het Register voor Belastingadviseurs. Dit is de grootste brancheorganisatie voor belastingadviseurs in Nederland. Dit lidmaatschap vormt een waarborg voor kwaliteit onder meer door de verplichting om periodiek cursussen te volgen. Kijk hieronder voor een introductiefilm over mijn bedrijf. Deze film is gemaakt door Rob Overgaauw van Overgaauw Human Resource Solutions B.V.:

Spring naar toolbar